Paistoin 3 suklaakääretorttupohjaa, jotka leikkasin sabluunan avulla muotoonsa. Valitsin mangon toiseksi täytteeksi ja tein sille kaveriksi mansikka-kinuskin. Valkosuklaalla kuorruttaminen toikin mietintöjä eteen, että miten, kuinka käyttäytyy tms.??? Löysin siihen "vahingossa" ratkaisun jostain blogista, jonka sivut sitten unohtuikin sen siliän tien, mutta ohje jäi ihme kyllä ensi silmäyksellä mieleen.
Niiskuneidille laitoin korvan taakse sokerimassasta tehdyn kukan, jonka keskusta on marsipaania. Lehdet ovat sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta, joiden pintaan tuputin Rainbow Dustin "Lemon" efektiväriä.
Mangotäyte (täytettä meni molempiin kakkuihin)
1 prk Flora vispiä
1prk Flora vanillaa
2 prk appelsiinituorejuustoa
2 pss Pirkan Mangokuutioita (pakaste)
3-4 liivatetta
1-2rkl vettä
Laita liivatteet kylmään veteen.
Vaahdota molemmat kermat samassa astiassa ja lisää vaahtoon tuorejuustot. Laita vesi kiehumaan ja lisää hyvin puristetut liivatteet sekaan. Sekoita liivatteet vaahtoon. Levitä jäiset mango palat kakkupojalle ja levitä täytettä päälle.
Valkosuklaavaahto (vaahtoa riitti reilusti molempiin kakkuihin)
1 L Flora vispiä
650g (5 levyä) Pandan valkosuklaata
Laita kerma lämpiämään liedelle lämpötila kolmoselle teflonkattilaan. Pienennä suklaalevyt, jotta ne sulavat nopeammin, lisää kerman joukkoon. Sekoita välillä pohjia myöten (esim. silikonivispilällä), jotta suklaa-kermasta tulee tasaista. Kunnes suklaa on sulanut, ota kattila pois liedeltä ja kaada seos sopivaan astiaan. Anna jäähtyä kunnolla jääkaapissa, mielummin yön yli.
Kunnes seos on kylmää niin vatkaa sitä samalla tavalla kuin mitä tahansa kermaa. Kunnes seos saavuttaa mieleisesi paksuuden se kannattaa käyttää heti tai laittaa jääkaappiin odottamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti