sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Helpot kinkku-juusto-paprika pasteijat


2 x 500g Myllyn Paras torttutaikinalevyjä (yht.10 levyä)
250g kinkkusuikaleita
1 iso paprika
1 pkt koskenlaskijaa

Voiteluun kananmunaa

Sulata taikinalevyt erilleen otettuina huoneenlämmössä n.15 minuuttia.

Pese ja pieni paprika. Raasta jääkaappi kylmä koskenlaskija raastinraudalla. Vielä helpommin juuston saa raastettua jos se on ollut noin tunnin pakkasessa, mutta hyvin se onnistuu ilmankin. Yhdistä kinkkusuikaleet, paprika ja juusto.

Puolita taikinalevyt ja jaa täytettä jokaiselle levylle. Käännä levyt täytteineen päivineen rullaksi ja jätä sauma kohta alaspäin, paina päältä hieman litteämmäksi. Viillota pasteijoiden pinnat haluamallasi tavalla ja voitele munalla. Paista 225 asteessa, kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean sävyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti