Eilen tuli sitten väännettyä tuollaiset tekeleet. Voikkarin välissä oli kinkku-salamitäyte, kakussa oli vadelma ja lakritsatäyte...oli ollut kuulemma hyvää ;D
Kakku on vuorattu valkoiseksi värjätyllä marsipaanilla, jonka alla on sokerikreemi ja reunoilla olevat nauhat ovat myös samaa tavaraa. Tikru on värjättyä sokerimassaa. Sen verran jäi mieltä kaihertamaan tuo tikrun vammautunut käsi...se meinaan murtui irti siirtovaiheessa :( Olis pitäny laittaa sekaan hieman marsipaania niin se olisi ollut kestävämpi, tuo sokerimassa on niin heiveröistä tavaraa, että sen kanssa saa välillä harmaita hiuksia. Muuta huonoa siinä ei olekkaan :)
Voikkari on vuorattu tuorejuuston ja majoneesin sekoituksella, jota on notkistettu hieman vedellä.
Voi miten lutuinen Tikru!!
VastaaPoista