maanantai 24. toukokuuta 2010

Kinkku-salami kakku

Kinkkutäyte:
- 250g savukinkku suikaleita
- Kurkkusalaattia (oman maun mukaan)
- Pala purjoa
- 200g maustamatonta tuorejuustoa
- 1tl piparjuuritahnaa (ei pakollinen)
- 2-3tl sinappia
- 150g ranskankermaa

Salamitäyte:
- 200g salami suikaleita
- 1 keltainen paprika silputtuna
- 200g ruohosipulituorejuustoa
- 150g ranskankermaa
- 200g salamisulatejuustoa

Kostutus lihaliemellä, leivät moniviljapaahtoleipää ja kotitekoista tummaa vuokaleipää, kuorrutus tuorejuuston ja kermaviilin sekoitusta.




Savulohikakku

Täyte:

- 200g katkarapu tai savulohituorejuustoa
- 1 tuubi lohipasteijaa
- 300g ranskankermaa
- Kurkkusalaattia (oman maun mukaan)
- 1 keltainen paprika silputtuna
- Lämminsavulohta pienittynä
- Kylmäsavulohta silputtuna
- 250-300g Raejuustoa
- 3 keitettyä kananmunaa silputtuna

Kostutus kalaliemellä, leivät moniviljapaahtoleipää ja kotitekoista tummaa vuokaleipää, kuorrutus tuorejuuston ja kermaviilin sekoitusta.

Sekoita tuorejuusto, lohipasteija, kurkkusalaatti, paprika toisiinsa. Lado täytettä kostutettujen leipien päälle ja ripottele lämminsavulohta ja raejuustoa päälle. Laita uudet leivät kanneksi ja kostuta ne. Lado uusi kerros täytettä leipien päälle ja laita nyt kylmäsavulohta ja kananmunasilppua päälle. Sitten vain viimeiset leivät päälle, kostuta ja laita jääkaappiin tekeytymään, kunnes kuorrutat ja koristelet kakun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti