torstai 8. heinäkuuta 2010

Caipirinha juustokakku




10-12 palaa

15 digestivekeksiä tms.
50 g voita

Täyte:
1 pussi Caipirinha Drink Mix 50 g
200 g philadelphiajuustoa
2,5dl flora vispiä
2-3 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
1 rkl kylmää vettä

Koristelu:
tuoreet mansikat ja / tai muut hedelmät ja marjat

VALMISTUS
Murskaa digestivekeksit tehosekoittimella tai huhmareella. Sulata voi ja sekoita joukkoon keksimurut. Levitä seos irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm), jossa on leivinpaperi pohjalla.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Kuumenna vesi ja liuota liivatteet varovasti liedellä, mutta varo ettei seos kiehu.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään drinkmix, philadelphiajuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää liivateseos hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi kermavaahto.

Levitä täyte vuokaan ja laita cheesecake pakastimeen noin 4 tunniksi tai yön yli jääkaappiin. Ota kakku pois pakastimesta noin 30 minuuttia tai jääkaapista ennen tarjoilua. Koristele hedelmillä ja marjoilla.

Ohje löytyy myös Santa Marian sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti